Till Silverdrum från Erik Borelius

Här har jag valt tre melodier med lite western-stuk – har alltid varit svag för Morricone.

Duende, Once Upon a Time on a Highway och Lone Tone Shoot Out

Här ett smakprov från mina lugnare melodier. Jag fick en svensk Grammis för albumet med Gonda Strålar. Northern Lights spelades som vinjett till tv-programmet Godmorgon Sverige i fyra år.

Blue Flame, A Opus, Northbound, Northern Lights och Gonda Strålar

Jag har även satt ihop en spellista om ni skulle vilja lyssna på mer av min musik. Jag äger alla rättigheter* till musiken och kan enkelt göra soundmässigt uppdaterade (vissa av melodierna är från äldre produktioner), skräddarsydda versioner – eller helt ny musik förstås. Länk: https://open.spotify.com/playlist/3CmdUmTIt5ANcTDGJwPGIf?si=eb2e040725c24ddc URI: spotify:playlist:3CmdUmTIt5ANcTDGJwPGIf

Vänliga hälsningar från Erik Borelius

E-mail: ebmusic@erikborelius.com

* Jag gjorde en platta Movies On a String 2008 och tog med Gudfadern och Gladiator från den på listan som exempel på “covers”. Vad gäller den musiken äger jag såklart inga rättigheter…