Till Li Stanley från Erik Borelius

Här ett smakprov från mina lugnare melodier. Jag fick en Grammis för albumet med Gonda Strålar. Northern Lights spelades som vinjett till Godmorgon Sverige i fyra år.

Blue Flame, A Opus, Northbound, Northern Lights och Gonda Strålar

Här har jag valt tre melodier med lite western-stuk – har alltid varit svag för Morricone.

Duende, Once Upon a Time on a Highway och Lone Tone Shoot Out

Jag har även satt ihop en spellista om du skulle vilja lyssna på mer av min musik. Jag äger alla rättigheter* till musiken och kan enkelt göra soundmässigt uppdaterade, skräddarsydda versioner – eller helt ny musik förstås. Länk: https://open.spotify.com/playlist/0jxmuvdS8Mhiwa5fYzV6C2?si=1fcb09cbaf1846be URI: spotify:playlist:0jxmuvdS8Mhiwa5fYzV6C2

Vänliga hälsningar från Erik Borelius

E-mail: ebmusic@erikborelius.com

* Jag gjorde en platta Movies On a String 2008 och tog med Gudfadern och Gladiator från den på listan som exempel på “covers”. Vad gäller den musiken äger jag såklart inga rättigheter…